I Got My Prospectus!


Assalamualaikum w.b.t

haaaaa.. sapa pernaah baca post 'PROSPECTUS' aku dulu?

just nak share. benda tu tak tipu.

serious for FREE!
aku sendiri dah dapat dahhh

bukti?


yeahhh.. aku order semuaaaa. hahahaha
just nak usha usha U tu jee

but baru 4 U nye prospectus baru sampai..

waiting for the others.

haaa.. try laaa.. not only for SPM leavers.. ada yang sampai PhD pun haderr!

try laa.. click je links tu.. then isi detail korang..

tak salah kalau cuba ^^

okayy then..

btw, memandangkan lusa dah result and esok aku nak fly to miri early in the morning

i'm so sorry.. maybe aku akan update bout the scholars and U info
on 21st night

sebab aku akan balik 21st march. kalau nak urgent sangat pun,
maybe aku tak bukak any websites lagi masa tu..

so... 
korang rajin rajin laa bukak websites scholars yang aku dah letak kat kanan blog aku ni
try bukak one by one ;)

all the best!
thanks for reading

moga segala perkongsian aku selama ni membantu

May Allah bless

Wallahualam


No comments:

Post a Comment