Scholars and U ALERT!


Assalamualaikum w.b.t

alhamdulillah, dah dapat result dah kan ?

meh mohon scholars!

first of all, kepada yang senasib ngan aku haritu, jangan lupa update result SPM korang kat page JAD ni
also peringatan, jangan lupa pos kat diorang salinan result spm kita yang dah disahkan, also yang tak lengkap hari tu...
macam surat perakuan, sijil berhenti sekolah..
ingat.. sahkan!
and those updates akan tutup on 27th March.
NEXT WEEK. so please take note

closing date :27th March 2014

3rd, sapa sini nak apply UTP?
closing date : 6th april 2014

4th, Asean Scholars
tu korang boleh click kat link scholars kat kanan tu ea :)

5th, MARA dah bukak dah!

will be closed 7 days after result!

7th, Felda
closing date : 30th march 2014

8th, GMI

9th Maybank
closing date : 31st March 2014

10th. Petronas
closing date : 26th March 2014

11th, Sime Darby
this one based on sponsorship dia.. so better check sendiri okay? :)

closing date : 3rd April 2014

closing date : 27th March 2014

14th UEM
open : 23rd March . closing date : 6th April 2014

will be closing on 6th April 2014

16th . UniKL

17th IJM
closing date : 30th April 2014

closing date : 6 April 2012
ni scholars baru. maybe ramai yang tak tau :)


moga bermanfaat

May Allah bless
rezeki tu rahsia Allah. kita tak tau kat mana rezki kita. tak salah mencuba :) 
sekurang-kurangnya kita berusaha

Wallahualam





No comments:

Post a Comment